f1

2016.03.06. 18:52

Ecclestone-nak nincs szerencséje a vejeivel

Úgy tűnik, hogy az Ecclestone-lányok a rosszfiúkat választottak...

Tajthi Andrea

Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images/Red Bull Content Pool

Bernie Ecclestone két lánya, Tamara és Petra sem épp unalmas fickókat választottak férjüknek, az egyszer biztos, más kérdés, hogy jelen esetben ez nem biztos, hogy pozitív jelző...

Petra férje, a külsőre némileg feminin, James Stunt kétes ügyei már nem jelentenek újdonságot, ahogy az sem, hogy a férfi számos luxusautóval rendelkezik, és mindig testőrökkel utazik. A család egy barátja szerint az Ecclestone-lányok édesanyja, Bernie ex-felesége, Slvaica nagyon aggódik Petráért, Bernie pedig nem nagyon akar beleavatkozni a dolgokba, mert fél, hogy megromlana kapcsolata a lányaival.

Stunt egy közös barátjuk által szervezett vakrandin találkozott Petrával, aki állítása szerint azonnal beleszeretett a férfiba. Mikor összeházasodtak, Stunt biztosításban utazott, később borgyűjtő lett és van egy 150 000 font (közel 60 millió Ft) értékű Petrus borkollekciója. Jelenleg azt állítja, aranyfinomítással bizniszel, cége a Stunt & Co., de nem igazán bír számlákkal a vállalkozás...
Jamesnek eközben egykori komornyikjával gyűlt meg a baja. Erről részletesebben ide kattintva olvashatsz.

Petrának és Jamesnek három gyereke van: a 3 éves Lavinia és a 10 hónapos iker fiúk, James és Andrew.

Tamara férje, Jay Rutland ezidáig "hétköznapi", menő üzletembernek tűnt, most azonban úgy fest, ő sem makulátlan. A legfrissebb hírek szerint Rutlandre hét év börtön várhat; letartóztatták ugyanis, amiért 2010-ben - mielőtt még Tamarával találkozott volna - segített James Tarrant drogkereskedőnek. Rutland tagadja a vádakat.

A 34 éves Rutland igen nagy lábon él, láthatóan messze nincsenek anyagi gondjai, noha cége, a Brigante Business Developments iratai alapján a 2014 júliusától számított 12 hónapban nettó bevétele mindössze 3378 font volt, ami nagyjából 1 300 000 Ft-nak, havi 108 000 Ft-nak felel meg.

Iskola után vezető bróker volt a Pacific Continental Securities-nél, de eltiltották, miután Financial Services Authority (FSA) rájött, hogy továbbadott bennfentes információkat, hogy több pénzhez jusson. Alap bére 18 000 font (kb 7 millió Ft) volt évente, ezt tornázta fel 2006-2007-ben  500 000 fontra (közel 200 millió Ft).Az FSA úgy fogalmazott, Rutland magatartása arról árulkodott, hogy nem ismeri az őszinteséget és tisztességet.

Ez után bulizós korszakot élt, majd pénzügyi tanácsadó lett.2013 januárjában találkozott Tamarával, majd alig egy hónap múlva el is jegyezte őt, dubai nyaralásuk alkalmával.

Ma egy 70 milió fontos házban él Tamarával, Londonban, bár jövedelme - papíron - igen csekély, így rendkívül érdekes kérdés, hogy miből futja neki erre a feltűnően "magaséletre".

Jay-t most azzal vádolják, hogy bűntársa volt egy drogbárónak, aki 5 évig bujkált, mielőtt feladta magát. Jay hét év börtönre számíthat. Múlt hónapban letartóztatták, de óvadék ellenében elengedték, ám március 16-án meg kell jelennie a bíróságon.

Tamarának és Jay-nek egy lassan két éves kislányuk van, Sophia, és ha valamit, akkor azt nem lehet elvitatni Tamarától, hogy odaadó anya.

Bernie azonban egy dologban biztos: egyik veje sem juthat egy fillérhez sem az Ecclestone család 2,4 milliárd fontos vagyonából.

Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) által közzétett fénykép, 2015. Dec 3., 22:45 PST

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!