f1

2016.03.19. 06:47

Whiting is letolta Hamiltont

Charlie Whiting megszidta Lewis Hamiltont, amiért nem vesz részt kulcsfontosságú megbeszéléseken.

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Hamilton zűrös napokon van túl, Új-Zélandon még a rendőrség figyelmét is magára vonta motoros szelfijével. Ezért pedig Sir Jackie Stewart szerint elnézést kellene kérnie.

"Szerintem bocsánatot kellene kérni." - mondta a skót a Telegraphnak. "Elvégre bizonyos tekintetben példát kellene mutatnia."

Hamilton azonban még Charlie Whiting versenyigazgatótól is kapott kritikát. Legfőképpen azért, mert a regnáló bajnok ritkán látogatja a megbeszéléseket, nemtetszését általában a sajtón keresztül fejezi ki.

"Nem tudom, hogyan tudnánk több beleszólást biztosítani a versenyzőknek. Vannak sportszakmai és technikai megbeszéléseink, melyekre a versenyzők mindig meg vannak hívva. Volt Barcelonában is egy megbeszélésünk. Lewis is meg volt hívva, de nem jött el. Csak szeretnék rávilágítani, hogy lenne lehetőségük jönni. Ebből pedig mindenki vonja le a megfelelő következtetést."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!