f1

2016.10.08. 06:53

A Mercedes nem hallgattatja el Hamiltont

Sőt Wolff dicséri, amiért lelket öntött a csapatba Sepang után

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

A Merecdes azt állítja, nem áll szándékukban visszafogni Lewis Hamiltont, annak ellenére, hogy a csapatra nem biztos, hogy jó fényt vetnek azok a feltevések, melyeket a brit versenyző a sajtóval közölt a Maláj Nagydíj után. Azt feltételezte ugyanis, hogy talán csapaton belül szabotálja őt valaki.

"Minden megjegyzése azért született, mert igen frusztrált volt akkor." - magyarázta az esetet Toto Wolff. "Ha vezeted a versenyt, amin az múlhat, hogy az élen állsz-e a bajnokságban, és az erőforrásod kigyullad, majd az arcodba nyomják a mikrofonokat..."

"Ő (Hamilton) szabadon azt mondhat, amit akar. Teljesen érthetőek az érzelmei és mindannyian éreztük ezt a frusztrációt, más-más módon."

"Amikor visszatért a garázsba, azonnal megkereste Bradley-t (Lord), Nikit (Lauda) és engem, illetve minden egyes szerelőt, hogy elmondja, hogy érez. Aztán ezt egy kisebb csoporttal meg is beszéltük."

"Bár ő versenyző és nagyon frusztrált, és érzelmekkel teli volt, mégis próbálta felrázni a csapatot, ami nagyon nagy dolog."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!