f1

2016.11.11. 06:44

Ahogy vártuk: Az amerikaiak kirakták a mexikóit

Guitterez a közösségi oldalán erősítette meg, hogy mennie kell a HAAS-tól

Vámosi Péter

Fotó: Haas F1 Team

Azzal, hogy Kevin Magnussen szerződtetése az amerikai csapathoz a végső fázisába érkezett a 2017-es szezont illetően, Guitterez kiszorulása a HAAS-tól már senkit sem lep meg igazán. A mexikói pedig gondolt egyet, és rövidre zár mindenféle híresztelést, és a facebook oldalán erősítette meg azt, hogy jövőre már nem lesz a csapat tagja. Ugyanakkor bízik is benne, hogy mielőbb bejelentheti azt, hogy mi lesz vele 2017-től kezdve. Ennyit írt:

"Meg akarom osztani veletek azt, hogy jövőre már nem leszek a HAAS F1-es alakulatával. Meg akarom köszönni mindenkinek a csapatban, különösen Gene Haasnak, hogy lehetőséget adtak, hogy dolgozzak velük. A legjobbakat kívánom nekik. Két verseny van hátra, amiket élvezni akarok, és mint mindig, mindent bele fogok adni. Külön köszönet illeti a rajongóimat és a támogatóimat, ti mindig is különleges helyet foglaltok el majd a szívemben. Remélem, hamarosan hírt adhatok a jövőmről is."

A Manor lehet az a csapat, amelyik megmentheti Guitterez Forma-1-es karrierjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!