f1

2016.11.25. 10:09

Nasr elvesztette a Banco do Brasil támogatását

Egyre inkább úgy néz ki, hogy jövőre nem lesz brazil versenyző a Forma-1-ben

Vámosi Péter

Fotó: Tóth Zsombor

Elsüllyedni látszanak Felipe Nasr azon tervei, hogy jövőre maradhasson a Forma-1-ben. A brazil gazdasági helyzet nem kedvező, ezért a Saubernél versenyző pilóta fő támogatója, a Banco do Brasil bejelentette, hogy kiszállnak a szériából.

Ennyi áll a közleményben: "A Banco do Brasil felismerte Felipe Nasr tehetségét, és büszke arra, hogy támogathatta a Forma-1-be kerülését. A büdzsénk és a marketing stratégiánk változása miatt fontos volt, hogy felülvizsgáljuk ezen befektetésünket ezekben az időkben."

Abu Dhabiban Nasr tagadta azonban, hogy a szponzorával kapcsolatos problémáknak lenne bármilyen összefüggése is a Sauberes ülésével kapcsolatban. Amikor arról faggatták, hogy mi lesz vele, ha két év után el kell hagynia a Forma-1-et, így válaszolt röviden: "Nem is gondolok erre a lehetőségre."

Arra a kérdésre, hogy menedzsere, Steve Robertson beszél-e a Manorral, mint az egyetlen lehetséges alternatív lehetőség 2017-re, ennyit mondott a Globo Esporte újságírójának: "Fogalmam sincs. A hét végén itt lesz, kérdezd meg tőle."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!