f1

2016.12.13. 07:27

Magnussennek fel kell szednie pár kilót

Téves tanácsot adott neki honfitársa, Tom Kristensen

Tajthi Andrea

Fotó: Renault Sport

Kevin Magnussen jelenleg 68 kiló, alig kevesebb, mint a nála magasabb Romain Grosjean, akivel csapattársak lesznek jövőre.

Néhány napja Tom Kristensen azt javasolta honfitársának, hogy talán le kellene adnia pár kilót.

"Beszéltem vele erről és nem értek egyet." - mondta Magnussen a dán TV2-nek. "Éppm hogy komolyabb súlyra lesz szükségünk, hogy az új autókkal is a határon tudjunk majd autózni. Legalábbis remélem, mert azt mondták, hat másodperccel gyorsabbak lesznek az új autók, ez pedig nehezebbé teszi az irányításukat. Szóval fel kell szednem pár kilót, de nem sokat. Viszonylag könnyű vagyok most is, szerintem jól csinálom.

"Kevin könnyebb, mind Grosjean." - mondta Magnussen edzője, Thomas Jorgensen. "Kevinnek talán kell még három kiló, hogy fizikailag meg tudjon majd birkózni az erőhatásokkal. Szóval az ellenkezőját mondanám, mint Tom (Kristensen). Kevinnek egy keveset fel kell szednie, persze izom formájában, nem zsírként. Februárra elérjük ezt."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!