Foci

2006.08.02. 02:26

Régi-új szponzor a Celldömölki VSE-nél

Celldömölk (gab) - Szponzori szerződést írtak alá tegnap a városi sportegyesületnél. A klubot a következő bajnoki szezonban több mint 12 millió forinttal támogatja a Mávépcell Kft.

Mórocz Zsolt

A Celldömölki VSE két csapatának, a labdarúgóknak és az asztaliteniszezőknek is névadó főszponzora a Mávépcell Kft. Tegnap a Városházán egy évre szóló reklámszerződést írt alá Varga Miklós Simon, a Mávépcell Kft. ügyvezető igazgatója, Zsámboki Zoltán, a CVSE ügyvezető elnöke és Fehér László polgármester, a klub társadalmi elnöke. A labdarúgócsapat 7 millió 560 ezer forint, az asztalitenisz-csapat pedig 5 millió 40 ezer forint támogatást kap a helyi cégtől a 2006/2007-es bajnoki idényben. Ezenkívül három sportoló foglalkoztatásával, a csapatok utaztatásával segítik a sportegyesületet, így közel 20 millió forintos támogatást nyújtanak a klubnak. A Mávépcell Kft. tizenkét éve szponzora az asztaliteniszezőknek, a labdarúgókat 2002 óta segítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!