Foci

2009.07.13. 09:29

Megműtötték Keneseit - két hónapig nem játszhat a Haladás csatára

Szombathely - A győri kórház kézsebészeti osztályán megműtötték a Haladás labdarúgócsapatának Kazahsztánban csuklótörést szenvedett csatárát: Keneseire hosszabb pihenő vár. Az orvos szerint nyolc,a futballista szerint négy-öt hét lesz a kihagyás

Tóth Gábor

A győri kórház kézsebészeti osztályán kiderült: mégis komoly a probléma.

- Kenesei Krisztián ficammal járó csuklótáji törést szenvedett - tudtuk meg dr. Tarabó Zoltántól. - Jó egyórás műtétre volt szükség: sajnos elmozdultak a csontok, csavaros rögzítésre is szükség volt. A beavatkozást végző specialista azt mondta, hogy legalább nyolc- hetes kihagyás vár Kenőre.

- Nem tagadom, el vagyok keseredve - fogalmazott a Pavlodarnak Szombathelyen és Karagandában is gólt szerző Kenesei Krisztián. - Jól ment a játék, jöttek a gólok is, nem volt gond az önbizalmammal sem, erre tessék, megsérültem. Most két hétig semmit nem mozoghatok, de reményeim szerint négy-öt hét múlva már visszatérhetek a pályára - bízom benne, hogy a jósoltnál gyorsabban regenerálódik a kezem.

Felmerül a kérdés: az Európa Liga következő körében mire lehet képes a Haladás a svéd Elfsborg ellen a sérült Kenesei nélkül?

- Pótolhatatlan játékos nincs - vélekedik Kenesei. - Bízom a társaimban, remélem, hogy nélkülem is felborítják a papírformát, hiszen satbil, masszív csapatunk van. Nagyon szurkolok a fiúknak - sajnos mást most nem tehetek. 

További híreket, információkat a Haladásról itt talál. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!