Foci

2010.01.05. 10:04

Matthäus negyedik házassága is zátonyra futott

Zátornyra futott Lothar Matthäus negyedik házassága: a volt válogott futballista és magyar szövetségi kapitány nemrég szakított 26 évvel fiatalabb nejével.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András


Lothar Matthäus, a magyar válogatott volt szövetségi kapitánya  szakított feleségével, a 22 éves Lilianával - ez a társasági hír tartotta izgalomban Németországot a napokban.A pár egy évvel ezelőtt fogadott egymásnak örök hűséget Las Vegasban, 2009 Szilveszterét már külön töltötték: Lothar egy moszkvai luxushotelben, Liliana pedig Kitzbühelben.

Az elválás okairól nem nyilatkoztak a felek, Liliana ugyan beszélt a szakításról a német Bildnek, de kitérő választ adott, Matthäus pedig nem állt szóba az újságíróval.

Az ex-futballista először 1981-ben nősült, első feleségétől két lánya született. 1992-es válása után 1994-ben ismét megházasodott, a frigy öt évig tartott, közben született Matthäus harmadik gyereke, ezúttal egy fiú, Loris. Harmadjára, 2003-ban a szerb Mariajanát vette el Lothar, a divattervező hölgynek Budapesten és Belgrádban is volt üzlete. A futballsztár 2007-ben elvált, hogy aztán negyedszerre is belefogjon a házasság nevű kalandba, ezúttal Lilianával, aki az év végén költözött el a közös, müncheni lakásból. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!