Foci

2010.11.20. 03:27

Jubileumi teremtorna

December 12. és február 5. között a szentgotthárdi Széchenyi iskola tornacsarnokában 25. alkalommal rendezik meg a Cafe Picasso-Alpokalja Kupa nemzetközi teremfoci-bajnokságot.

Gergácz Zoltán

Jubileumához érkezett megyénk egyik leghosszabb időtartamú teremfoci bajnoksága, a Café Picasso-Alpokalja Kupa, amely december 12-én, vasárnap 8 órakor rajtol a Széchenyi tornacsarnokban. A szervezők a 32 csapatot 8x4-es csoportokba sorsolják, majd körmérkőzés után az 1-2. helyezettek jutnak a felső-, a 3-4. helyezettek pedig az alsóágra. Vonalas játék van (nincs palánk), a játékidő 2x20 perc, futó órával. A nevezési díj változatlan. Csapatonként két NB-s játékos szerepelhet (U17-től felfelé, valamint a külföldön szereplők is annak számítanak, 14 év alatti nem nevezhető). A nőknél bárki játszhat. A nevezéseket november 26-áig várják, a sorsolás december 1-jén lesz. Játéknapok szombat és vasárnap, a döntőt 2011. február 5-én rendezik. A korábbi években külföldi csapatként csak a Hodos szerepelt a tornán, a szervezők most szlovén és osztrák együttesek részvételével is számolnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!