Foci

2012.04.11. 02:27

Focipályázat harmadszorra

Újra 30 millió forint keretösszegig pályázhatnak az önkormányzatok és futballklubok az E.ON Családi Foci országos program keretében.

Tokod, Szarvas, Szombathely, Tárkány, Ófehértó, Makó és még sorolhatnák azokat a településeket, amelyek a harmadik éve működő E.ON Családi Foci programban részt vesznek, és sok családnak, gyereknek adnak lehetőséget a közös focizásra, sportolásra, egészséges életmódra országszerte. A program most újabb pályázatot indít, a pályázati lehetőséget továbbra is futballklubok és egyesületek vehetik igénybe 30 millió forint keretösszegig.

A Családi Foci programban az E.ON eddig összesen 90 millió forinttal támogatta országszerte a pályázókat. A program 2009-ben indult, akkor 30 millió forint értékű sportszercsomagot kapott több mint 720 magyar iskola.

Ezt a programot fejlesztette tovább a vállalatcsoport, így 2010 és 2011-ben két pályázati körben, összesen 60 millió forintot kaptak önkormányzatok és fociklubok, egyesületek erre a célra. Az önkormányzatok 1,5 millió forintos támogatásra pályázhattak az általuk kidolgozott koncepció alapján, a fociklubok és egyesületek 3 millió forintból valósíthatták meg a pályázatukban szereplő, helyi igényeket is figyelembe vevő, családokat sportolásra, közös focizásra buzdító programokat.

Az idei új pályázat beküldési határideje május eleje, és az olimpia és a sportláz évében a nyertesek nyár elejétől már indíthatják a lassan hagyománnyá növő Család Foci programokat országszerte.

(Társadalmi célú felelősségvállalás)

(Társadalmi célú felelősségvállalás)

(Társadalmi célú felelősségvállalás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!