Foci

2012.04.21. 05:48

Kezd a Viktória a rájátszásban

Vasboldogasszony - A Viktória-Trend Optika FC NB I-es női labdarúgócsapata vasárnap 10.30-kor a Nagypáli vendégeként kezdi meg a felsőházi rájátszást.

Vastag Nándor

A csapatok ebben az idényben már négyszer találkoztak, és a két bajnokin, valamint a két Magyar Kupa mérkőzésen is magabiztosan nyertek a szombathelyiek. A három pont begyűjtése ezúttal sem okozhat gondot.

- Nem szeretnénk, ha a bajnokság végén számolgatni kellene a gólok számát, ezért fő-leg a helyzetkihasználásban várok nagy koncentrációt - mondta Iszak Gábor, a Viktória FC edzője. - Biztosan keményen védekeznek majd a hazaiak, így a csatársorra nagy feladat hárulhat. Gyors, ötletes támadásokkal kell megzavarni az ellenfelet, és ha korán gólokat szerzünk, akkor elvehetjük kedvüket a játéktól. A héten kis lazítást éreztem az edzéseken, de remélhetőleg senki nem gondolja úgy, hogy már megnyertük a bajnokságot. Sérültünk nincs, a kezdőcsapatot a találkozó előtt jelölöm ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!