Foci

2011.09.10. 02:28

Erőfelmérő következik: a Viktória a Feminát fogadja

A női NB I-es labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában, vasárnap 15 órakor a Viktória-Trend Optika FC csapata a jó erőkből álló Feminát fogadja a szombathelyi Király Sportlétesítményben.

Vastag Nándor

A Viktória az első három fordulóban simán nyert, majd múlt héten a szintén jó erőkből álló Győri Dózsa otthonában kiütéssel, 9-1-re diadalmaskodott. A győzelmi sorozatot a Femina ellen is folytatná, de ez már nehezebb mérkőzés lesz. A Femina is három nyertes meccsel kezdett, ám a bajnoki címre hajtó Astra-Bíró Kerttől hazai pályán 3-1-re kikapott.

- A nagyarányú győri győzelem kicsit azért váratlanul ért - mondta a vasiak edzője, Iszak Gábor. - Az ellenfél az első negyedórában nekünk esett, alig tudtunk kijönni a térfélről. Az egyenlítés után azonban már mi irányítottunk, sorra jöttek a gólok is. Erőnlétben egyértelműen a Győr fölé nőttünk, kimondott kapusa sem volt, de ha lett volna, akkor is öt-hat góllal nyerünk. Úgy érzem, most már tényleg igazi erőfelmérő következik. A Feminánál inkább az egyéni játék dominál; vannak olyan rutinos focistái, akik képesek eldönteni a meccset. A védekezésben jobban kell figyelnünk, míg támadásban a lapos passzos, gyors, szélre kivitt játékra törekszünk. Szeretnénk minél hamarabb gólt rúgni, mert utána nyugodtabban játszhatnánk. Sajnos Marsainak ismét fáj a talpa, Nagy Dóri húzódással küzd, de kisebb sérülése van Papp Esztinek és Siposnak is. A várható kezdőcsapat: Papp E. - Tischler, Tálosi, Tóth E., Marsai - Pulai, Tóth A., Rácz - Papp T., Megyeri, Sipos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!