Foci

2012.06.12. 05:47

Új esély

Megmondom őszintén, tanácstalan vagyok. Ennek oka abban keresendő, hogy nem tudok semleges néző lenni.

Halmos György

Szerintem semleges néző egyébként sincs, ha valaki leül meccset nézni, akkor, ha másért nem, legalább azért drukkol, hogy boruljon a papírforma, vagy győzzön az esélytelenebb, vagy a szomszédos ország. Szóval a legendás Minarik Edét idézve kell egy csapat, pontosabban kellene egy csapat, akikért szurkolni lehet.

Nagyobbik kisfiam szerint négy év múlva nem lesz ilyen gondunk, gyűjthetjük a pénzt a címeres mezre, mert a magyar válogatott úgy is kijut. Én legyintek, sokszor négy éve várok már erre, különben is nyolc évesen az ember örök optimista, a naivitást pedig kinövi. Bár 24 csapat közé csak beférünk már. Szóval négy éve és két éve is a franciák voltak a favoritjaim, de most már nem ők. Lehet, hogy vannak nagyon jó játékosaik, de a zsenik, mint Zidane, vagy Henry hiányoznak a keretből.

A hollandok szimpatikusak, de... Robin van Persie nagy kedvenc az Arsenal miatt, egyébként nagyon jól tolják, de a dánok elleni zakót nem bocsátjuk meg. A spanyolokért drukkoltam, mert életemben először "sportfogadtam", elég legyen annyi, hogy Torres kihúzott vagy ezer forintot a zsebemből. A "német-török" válogatott, mint mindig jó, az angolok gyengék, de legalább szép a mezük. Az írekért nem érdemes szorítani, mert bár szimpatikusak, a csoportmérkőzések után új csapatot kell keresni. Végignézve a csapatokon maradnak a franciák; kapnak még egy esélyt...


További hírek az Eb-ről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!