Haladás

2012.11.29. 15:51

Nagy Dániel távozik a Haladástól, Székely Tibor marad Szombathelyen

December 31-én lejár a Videotontól kölcsönkapott Nagy Dániel szombathelyi szerződése, a középpályás Székesfehérváron képzeli el jövőjét, nem tervezi, hogy visszatér a Rohonci útra. Artner Tamás egyik segítője, Székely Tibor viszont marad a Haladásban.

Pum András

A Videotontól télen kölcsönkapott Nagy Dániel sérülés miatt kihagyta az Eger elleni bajnokit, de már teljes intenzitással edz. Ugyan immáron krónikusnak mondható combközelítő-izom sérülése elő-előjön, szombaton pályára léphet a Győr ellen. A 27 éves futballistának a Kovács István-féle megállapodás során létrejött kölcsönadási szerződése év végén lejár, Nagy pedig visszatér a Videotonhoz. Utóbbi teljesen természetes, viszont akik abban bíztak, hogy a 27 éves futballista valamilyen módon tavasszal is zöld-fehérben futballozik, azok csalódnak. Nagy Dániel a szerződéséből hátrelévő fél évet mindenképpen a Videotonban képzeli el.

- Teljes intenzitással edzettem a héten, ugyanakkor tény, nincs minden rendben a combközelítő-izmommal, most is gyakran belenyilal a fájdalom - tudta meg Nagy Dánieltől a www.haladas.hu.



Nagy Dániel nagy valószínűséggel a Győr ellen játszik utoljára a Haladásban (Fotó: Szendi Péter)



- A téli szünetben mindenképpen meg kell nézetnem, mert már idegesít, hogy időről-időre előjön ez a probléma. Örülök, hogy az Újpest elleni győzelemmel, a Honvéddal szembeni döntetlennel, és az Eger elleni diadallal kijöttünk a kisebb gödörből, így bizakodva várhatjuk a szombati bajnokit. Három meccsen hét pontot szereztünk, ez mindenképpen jó teljesítmény. Az biztos, hogy mély lesz a pálya talaja, ami sem a mi, sem a Győr dolgát nem könnyíti meg, ráadásul Pintér Attila együttese ehhez biztosan nincs hozzászokva. Csapatként és egyénileg is erős a győri gárda, de nagyon remélem, az utóbbi meccsek lendülete kitart szombaton is. Jó meccsen győzzön az aktuálisan jobb csapat - remélem a Haladás lesz az. Egy győzelemmel megkoronázhatnánk teljesítményünket.

- December 31-én lejár a szombathelyi kölcsönadási szerződése. Látja már a jövőt?

- Az biztos, hogy az utolsó bajnoki után hazautazom, és mivel jövő nyárig a Videoton szerződtett játékosa vagyok, januárban Székesfehérváron jelentkezem az első edzésen. A fehérváriakkal nem tárgyaltam a jövőmről, így nem tudom, mik a terveik velem. Nyilván az esetleges játékosmozgás nagyban befolyásolja a keret összetételét, tehát még képlékeny a dolog. 

- Ön már döntött?

- Megbeszéltem a családommal, mindenképpen hazaköltözünk, függetlenül attól, milyen szerepet kapok a székesfehérvári csapatban.

-  Lát esélyt rá, hogy tavasszal is Szombathelyen futballozon, vagy a szombati lesz a búcsúmeccse?

- Nem hiszem, hogy jövőre is a Haladásban játszom, úgyhogy igen, a szombati lesz az utolsó bajnokim zöld-fehérben.

- Megköszöntük Dani szombathelyi játékét, és tudomásul vesszük, hogy haza akar költözni, otthon szeretne letelepedni - jelezte Tóth Miklós ügyvezető igazgató.

Mint arról korábban beszámoltunk, az NB II-es Szigetszentmiklós vezetőedzőnek hívta Artner Tamást egyik segítőjét. Székely Tibort. Nos, a szakember marad Szombathelyen.

- Kedden leültem Artner Tamással, aki rövidre fogta mondandóját, jelezte, hogy mindenképpen igényt tart a munkámra, szeretné, ha mellette maradnék. Megtiszteltetés, hogy ragaszkodik hozzám és persze én is mellszélességgel dolgozok abban a szakmai munkában, amit ő és a klub képvisel.  Megtiszteltetés volt a szigetszentmiklósiak érdeklődése, de mint említettem, Artner Tamás kérte, hogy maradjak, és amúgyis élő kontraktus köt a Rohonci útra - fogalmazott Székely Tibor a haladas.hu oldalon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!