Haladás

2013.12.03. 21:09

A vádlijával kínlódik Fehér Zoltán

A Haladás labdarúgójának, Fehér Zoltánnak meghúzódott a jobb vádlija, a rutinos futballista bízik benne, a Győri ETO ellen már ott lehet a pályán.

Pum András

A Videoton ellen nem állhatott Artner Tamás rendelkezésére a több poszton is bevethető Fehér Zoltán. A Haladás újdonsült " gólzsákja" a vádlijával kínlódik, szerencsére a keddi ultrahangos vizsgálat eredménye alapján nincs szakadás - erős zúzódást diagnosztizált a vizsgálat. Kedvező esetben az exgyőri futballista pályára léphet egykori csapata ellen.

- Múlt héten pénteken, és szombaton is beszúrt a jobb vádlim, így ki kellett hagynom a vasárnapi Videoton-mérkőzést - mondta Fehér Zoltán. - Valószínűleg még a Pécs elleni meccs hozadéka mindez, a rossz talajon megsérülhettem. És hogy a baj csőstől jön, a nyíregyházi kupameccs után pedig a hátammal kínlódtam - szerencsére annak már kutya baja. Három-négy napja pihenek, közben az Illés Akadémián géppel kezelik a lábamat, kedd délután pedig ultrahanggal is megvizsgálták. Szerencsére nincs szakadás, csupán erős zúzódást mutattak ki. Csütörtökön már könnyített edzésmunkát végezhetek, és ha minden rendben lesz, a vasárnapi győri bajnokin már játszhatok. Rajtam nem múlik, nagyon szeretnék futballozni, majd meglátjuk, a vádlim mit szól hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!