Haladás

2013.12.27. 19:39

Rajos: NB II. vagy Ausztria?

Rajos Gábor egyelőre nem tudja, hol folytatja pályafutását. Mint ismert, a Haladás nem ragaszkodik 29 esztendős játékosához, megfelelő ajánlat esetén elengedné.

Pum András

A Haladás középpályása a sportnapilapban többek között arról is beszélt, noha hallani vele kapcsolatban másodosztályú érdeklődőkről, könnyen lehet, hogy Ausztria felé veszi az irányt. A futball mellett pedig dolgozna is.

- Számítottam rá, hogy így vagy úgy, de egyszer elválnak az útjaink - mondta Rajos Gábor a Nemzeti Sportban - A nyáron sérüléssel bajlódtam, a posztomon Simon Ádám, Iszlai Bence, valamint Fehér Zoltán is elém került. Jól ment az ősszel a csapatnak, ezért a szakmai stáb nemigen változtatott. Belátom, nem is volt rá oka. Még így is lehetőségem nyílt arra, hogy bizonyítsam, helyem van a Haladásban. Csakhogy a Videoton elleni, felejthetetlen mérkőzés sajnos nagyon rosszul sült el.

Rajos 99 NB I-es meccsnél és nyolc gólnál jár. Kérdés, meglesz-e a 100. elsőosztályú fellépése.

- Nem hiszem, hogy erre valaha lehetőségem nyílik - folytatta Rajos. - Kicsit el is keseredtem, hogy valószínűleg sosem leszek már "százados". Huszonkilenc éves vagyok, gondolnom kell a családomra, a hároméves gyermekemre is. Nehéz váltani. Nem is nagyon tudom még, merre tovább. Hallani másodosztályú érdeklődőkről, nem biztos azonban, hogy itthon maradok. Azt sem zárom ki, hogy szerencsét próbálok a szomszédos Ausztriában, alacsonyabb osztályú csapatban, a negyedik vonalban, a Landesligában. Munka mellett játszanék. Festő-mázoló a szakmám, bár a labdarúgás mellett nem volt időm és lehetőségem művelni. Pedig nagy igazság, gyakorlat teszi a mestert. Ugyanez igaz a futballra is. Meccshiánnyal küszködöm, az edzés, a rengeteg gyakorlás nem elegendő. Bármerre vezet is az utam a jövőben, játszani szeretnék. Sokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!