Haladás

2014.01.29. 19:51

Andorka: Gyirmót, Kulcsár: Lombard Pápa

A Haladás-focisták közül Andorka Péter végleg az NB II-es Gyirmótnál, míg Kulcsár Kornél tavasszal kölcsönben az elsőosztályú Lombard Pápánál folytatja pályafutását.

Pum András

Andorka Péter 2012. nyarán, két évre igazolt a Szombathelyi Haladáshoz. Az első bajnoki szezonban 30 meccsen 8-szor volt kezdő, 17-szer csereként lépett pályára, hat gólt szerzett. Ősszel egy alkalommal kezdett, 14-szer csereként állt be, gólt nem szerzett. A 29 éves támadóval télen közölték, tavasszal sem kap több lehetőséget, ha gondolja, keressen magának másik csapatot. Eleinte úgy volt, hogy Siófokra igazol a csatár, végül másfél évre Gyirmótra szerződött. Andorka 145 alkalommal lépett pályára az NB I-ben, 22 gólt jegyzett. Szerettük volna Andorka Pétert is megkérdezni a váltásról, ám az elmúlt napokhoz hasonlóan szerdán sem vette fel a telefonját.

Kulcsár Kornél az őszt kölcsönben az NB II-es ZTE-ben töltötte, ám távozott az anyagi gondokkal küzdő klubtól. Noha az elmúlt héten kézközépcsonttörsét szenvedett, Szemán György klubigazgató azt nyilatkozta, a megegyezés megszületett a Haladással, a Lombard Pápa fél évre kölcsönveszi a középpályást. A héten a papírmunka is elkészül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!