Haladás

2014.04.29. 11:03

Fehér Zoltán és Radó András a forduló válogatottjában

A Nemzeti Sport összeállította a legutóbbi forduló válogatottját, amelybe a Haladásból Fehér Zoltán és Radó András is helyet kapott. Előbbi nyilatkozott honlapunknak.

haladas.hu

A legtöbb labdarúgót - hármat - a Paks adta a forduló válogatottjába, a Haladás és a Debrecen kettőt-kettőt delegált. Bekerült a csapatba a szombathelyiek ellen remekül védő mezőkövesdi kapus, Horváth Tamás is.

A 26. forduló válogatottja.

Horváth T. (Mezőkövesd) - Fehér (Haladás), Pavlovic (FTC), Juhász (Videoton), Szabó J. (Paks) - Könyves (Paks), Mihelic (Debrecen), Bartha (Paks) - Kulcsár (Debrecen), Torghelle (MTK), Radó (Haladás).

- A Mezőkövesd ellen az első félidőben csapatszinten nem voltunk olyan jók, ebben persze az ellenfélnek is nagy szerep jutott, amely ránk jött, próbálta elrontani a játékunkat - mondta Fehér Zoltán. - Két csatárral álltak fel, igyekeztek megnehezíteni a dolgunkat. Szó sincs arról tehát, hogy az első félidőben nem akartam volna segíteni a támadásokat, egész egyszerűen nem igazán volt rá módom. Szünet után aztán fokozatosan sikerült feltörni a védekezésüket. A gól előtti beadásnál nem láttam Radó Andrást, de mivel korábban sokszor megbeszéltük, ha tehetem, erővel a rövid oldalra, az öt és feles irányába lövöm a labdákat, bíztam bent, hogy valaki ott lesz. Szerencsére jól sikerült a beadás, és Andris is remekül érkezett. Örülök, hogy nyertünk és annak is, hogy végül sikerült túljárnunk a nagyokat védő Horváth Tamás eszén. Még négy forduló van hátra a bajnokságból, szeretnénk minél előbbre végezni, ám hogy hová érünk, nem csak tőlünk, a riválisoktól is függ. Négy meccsünk van hátra, és bár közülük a diósgyőri és az FTC ellen hazai lesz a rangadó, a Paks és a Pécs elleni sem szabad félvállról venni. Hatodiknál rosszabbak már nem nagyon  lehetünk - ami a korábbi évekhez képest előrelépés - de mivel ilyen közel vagyunk a harmadik helyhez, jó lenne felkapaszkodni rá.

Fehér az utóbbi évek egyik legjobb Haladás-igazolás volt. Fotó: Horváth Csaba

- Bosnjak, Simon és Radó sem játszhat vasárnap Diósgyőrben. Nem lesz egyszerű pótolni őket.

- Bizony nem, de vannak játékosok, akiket be tud helyükre tenni Artner Tamás. Igaz, mivel szűk a keretünk, nagyon sokáig nem kell gondolkodnia, kiket állítson a kezdőbe.  De megoldjuk, ez a lényeg. Lehet, hogy én is más posztra kerülök, ezt most még nem tudom, de mindegy, hogy hová állítanak, lényeg, hogy játsszak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!