Haladás

2014.08.06. 18:55

Brazil hátvéd a láthatáron

A többek között az olasz elsőosztályú Lazióban és Napoliban is futballozó brazil hátvéddel, Emílson Cribarival erősíthet a Haladás. Közben Rocchi jelentkezett.

Pum András

A Haladással hírbe hozott Tommaso Rocchi egykori laziós csapattársa, a 34 éves, több mint 200 olasz elsőosztályú olasz bajnokin szerepelt egyszeres Olasz Kupa-győztes Emílson Cribari a szombathelyiek egyik kiszemeltje  - írja a lalaziosiamono.it olasz portál.

Az oldal információját Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója is megerősítette.

A rutinos 34 esztendős, 190 cm magas belső védő hosszú pályafutása során futballozott az olasz első osztályban az Empoliban, az Udinesében, a Napoliban és a Lazióban is, ahol Rocchival együtt játszott. 2010-en egyébként a Laziótól 500 ezer euróért igazolt Nápolyba.

A 2011/2012-es idényben hazájában a Cruzeiróban szerepelt, majd 2012-től 2014-ig a patinás skót  Rangerst erősítette. A skót csapatot korábban anyagi csődje miatt alacsonyabb osztályba sorolták, Cribari a nyáron távozott a Rangerstől, jelenleg szabadon igazolható.

Cribari Rocchi csapattársa volt a Lazióban

Ami Rocchit illeti, a Lazio egykori csapatkapitánya ígéretéhez híven írásban is elküldte szóban már korábban megfogalmazott igényeit. A Haladás tulajdonosainak kell eldönteniük, vállalják-e az esetleges átigazolás feltételeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!