Haladás

2015.02.03. 16:15

Bizonyítani akar a Hali új igazolása

Jánvári Gábor elsősorban a minél több játéklehetőség reményében igazolt a Szombathelyi Swietelsky-Haladáshoz.

Pum András

A másfél évre szóló szerződését kedd kora délután aláíró Jánvári Gábor szerint a Haladás tavasszal biztosan elkerül a kiesőhelyről. A 24 éves balhátvédnek Nyíregyházán még nyárig szóló szerződése volt, ám nem tartottak igényt rá. Vélhetően ebben a korábban Szombathelyen is futballozó Predrag Bosnjak érkezése is közrejátszott.

- Az egyik téli edzőmeccs előtt magukhoz hívattak a nyíregyházi vezetők, és közölték, noha nyárig szól a szerződésem, tavasszal nem számítanak rám, kereshetek magamnak csapatot - mondta Jánvári Gábor. - Nemrégiben menedzseremhez befutott a Haladás ajánlata, és mivel a vasi vezetők nagyon szimpatikusak voltak és a szerződés is rendben volt, nem sokat gondolkodtam. Tisztában vagyok vele, hogy kiesőhelyen áll a csapat, ugyanakkor azzal is, hogy ennél jóval több van új klubomban. Az őszi, egymás elleni bajnokinkon játszottam – már akkor sem tartottam rossz csapatnak a Haladást. Remélem, csak átmeneti állapot a 15. helyezésünk. A csapatból Iszlai Bencét és Nagy Patrikot még az U21-es válogatottból személyesen is ismerem. Erősségem, hogy a védekezés mellett a támadásban is kiveszem a részem, és gyors is vagyok. A csapattal tavasszal a bentmaradás a cél, jómagam pedig szeretnék minél többet játszani - persze miután új játékos vagyok, előbb bizonyítanom kell.

A védő kedd délelőtt már az Illés Akadémián edzett. Fotók: Unger Tamás

 

Jánvári korábbi pályafutásáról ITT ÍRTUNK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!