Haladás

2015.04.19. 14:31

Alig győzték az autogramosztást a Haladás futballistái

A Sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola Oltalmazó Kezek Egyesülete szervezésében pénteken második alkalommal került megrendezésre az UNICREDIT Családi Sportnap, melyre három Hali-focista is meghívást kapott.

haladas.hu

A Sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola Oltalmazó Kezek Egyesülete szervezésében pénteken második alkalommal került megrendezésre az UNICREDIT Családi Sportnap. Az iskola tanulói, szüleikkel, tanáraikkal együtt mozogtak a Csónakázó-tó sportpályáin, valamint a Várparkban.

 

A program tanítás után, 14 órakor kezdődött, amikor is a tanulók és kísérőik erre az alkalomra készített zászlókkal, kereplőkkel elfoglalták a KRESZ-, petanque-  foci-, kézi- és kosárpályákat, s elkezdődtek az osztályok, tanárok-szülők közti mérkőzések.

A diákok óriási szeretettel, kíváncsisággal fogadták a Szombathelyi Swietelsky-Haladás három idegenlégiósát, Raffaele Alcibiadet,  Leandro Martinezt és Laurentiu Branescut, akik jelenlétükkel megtisztelték a rendezvényt, s alig győzték osztogatni az aláírásokat a pólókra, labdákra, kézfejekre. Közvetlenségükkel emlékezetes perceket okoztak a nebulóknak.

A jó hangulatú délután a Várkör-futással zárult, ahol valóban kicsi és nagy, babakocsis apuka,  nagymama az unokával együtt tette meg a távot.

A sportdélutánon az Egyesület pártolói tagságának befizetésével a részt vevők  karitatív tevékenységet is elláttak, hiszen a bevételt az iskola egykori diákja, a súlyos betegséggel küzdő Samu Kornél támogatására ajánlják fel.

A Haladás (Tóth Miklós ügyvezető igazgató) az eseményt követően az alábbi köszönőlevelet kapta az iskolától

Tisztelt Uram!

Nagyon szépen köszönjük, hogy segített, s lehetővé tette, hogy csapatuk három játékosa megtisztelje iskolánk sportdélutánját, óriási örömet szerezve ezzel diákjainknak. Hálás szívvel mondok köszönetet segítségéért. S kívánok Önnek minden jót, sok sikert, örömet munkájában.

Tisztelettel és köszönettel:

Dénesné Méhes Gyöngyvér

Szent László Katolikus Általános Iskola tanára,

a Sárvári Oltalmazó Kezek Egyesületének titkára

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!