Haladás

2015.07.14. 14:29

Jegyelővétel a Haladás-FTC bajnokira

Szerdától megvásárolhatók a vasárnap 18 órakor kezdődő Haladás–FTC mérkőzés belépői.

haladas.hu

Az OTP Bank Liga 2015/16-os bajnoki szezonjának 1. fordulójában vasárnap 18 órai kezdettel a Szombathelyi Swietelsky-Haladás az FTC-t fogadja.

Szerdától-péntekig 10–16, szombaton 9.30–11.30-ig kaphatók a jegyek a Haladás Ajándékboltban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.).

A stadion Rohonci úti 6-os pénztáránál pedig pénteken 15–19, szombaton 12–16 között árulnak elővételben belépőket mindkét klub szurkolói számára. A Fradi-szurkolók csak klubkártyával juthatnak jegyhez.

Vasárnap 13 órától pedig már csak a hazai drukkerek vehetnek jegyet, a pénztárak 17 órakor bezárnak.

Aki klubkártya nélkül vásárol tikettet, vásárlásnál köteles bemutatni valamilyen fényképes igazolványát, több belépő vásárlásánál minden egyes jegy jegyhez kell igazolvány. Tehát egy szurkoló több belépőt is vehet, de minden jegyhez valamilyen fényképes igazolványt kell bemutatnia.

Szerdától-szombatig a boltban és a stadionban bérletet és klubkártyát is lehet venni. Vasárnap, a meccs napján csak klubkártyát árulnak, bérletet nem.

Internetes jegyvásárlás: meccsjegy.mlsz.hu

Jegy, - és bérletárakat ITT TALÁL.

Ne feledje: elővételben olcsóbb a belépő!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!