Haladás

2013.10.29. 13:05

Továbbjutásra készül a kupában a Haladás

Szombathely - A labdarúgó Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutásért szerdán 12.30-kor a Haladás az NB III-as Csákvár otthonába látogat.

Vas Népe

A csákváriak legnevesebb tagját a kispadon találjuk, az 50-szeres válogatott Bognár György irányítja a Fejér megyei gárdát. A bajnokságban a Csákvár az NB III. nyugati csoportjának ötödik helyén áll, érdekesség, hogy a Haladás II. a 4. fordulóban Szombathelyen 3-0-ra verte a kék-sárgákat. A hazaiak a kupában a Haladás VSE-t, majd a Sárszentmiklóst búcsúztatták. A továbbjutás egy meccsen dől el.

– Tavaly a Csákvár NB II-es csapat volt, csak az átszervezés miatt szerepel most a harmadosztályban – mondta Artner Tamás, a Haladás edzője. – Stílusosan futballozó együttes, amelyet jó edző irányít, ráadásul a kupában az úgynevezett kiscsapatok mindig nagy erőket mozgósítanak. Azonban két osztállyal lejjebb játszanak, így tovább kell jutnunk. Fehér, Kalász, Németh, Halmosi sérült, Andorka beteg.

Összeállítás: Mursits – Schimmer, Guzmics, Devecseri, Tóth P. - Rajos, Iszlai – Gyurján, Szakály, Medgyes – Ugrai.

Amennyiben a rendes játékidő végén döntetlen az állás, hosszabbítás következik, ha ekkor sincs döntés, tizenegyesrúgások kövekeznek.

A próbajátékon szereplő spanyol Nicheltől a hétfői edzés után elköszöntek a zöld-fehérek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!