Burkolatot cserélnek

2020.08.03. 07:00

Útfelújítás Csepregen: lassítani kell, és érdemes is

Burkolatot cserélnek a 8624-es út városon átvezető szakaszán. Lassítani és többször várni kell a Csepregen át autózóknak.

Bakos Ágnes

A Promenád mellett is felmarták az utat

Fotó: Bakos Ágnes

Szakaszosan és folyamatosan aszfaltoznak Csepreg belterületén. A Rákóczi úton folyt a munka július utolsó hetében, egy-egy útszakaszon csak váltakozva engedték a forgalmat, ez várható a munka további napjaiban, heteiben is.

A Promenád mellett is felmarták az utat
Fotó: Bakos Ágnes

A hét végére a Promenád felé „kanyarodott” már az aszfaltozás, a művelődési ház előtt, a sétány mellett, egészen a Kőszegi utcáig felmarták már a burkolatot, a hétvégén a Jókai utcában „parkolt” a munkagép, innen folytatják az útfelújítást.

Nemcsak a sebességkorlátozó tábla miatt kell lassítani, de érdemes is az autók épsége érdekében. A felső aszfaltréteggel együtt eltűntek az útburkolati jelek, emiatt különösen körültekintőnek kell lenni. Kőszeg felől a Deák utca és alsóváros felé lehet kikerülni a munkaterületet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!