küzd a rákkal

2017.11.30. 06:45

Székhelyi József: „Reszketek a pici lányomért!”

A színművész a komoly betegség ellenére továbbra is „elszántan életpárti”; a gyógyulásban kislánya rajzai is segítik.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Soós Lajos

Miután diagnosztizálták nála a rákot, a színész azt ígérte: igyekszik úrrá lenni a betegségén, és ugyanúgy ellátni apai, nagyapai teendőit, mint eddig. A Borsnak Székhelyi azt mondta: a helyzethez képest jól van, több színházban, több darabban is játszik egyszerre. A lap szerint a színész olyan energikusan és lelkiismeretesen dolgozik, hogy senki nem tudná, hogy beteg, ha nem árulta volna el. De persze azért már semmi nem ugyanolyan, mint előtte.

Székhelyi József Jászai Mari-díjas színművész, rendező a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én.
Forrás: MTI Fotó | Fotós: Soós Lajos

A színész szorongva várja a hétfőn kezdődő kemoterápiát, de elszántan, hiszen gyógyulni akar:

„Felkészített az orvos, hogy mire számíthatok. Igen, elszánt vagyok és élni akarok. Éljen az élet és dögöljön meg a rák!”

- jelentette ki szenvedélyesen Székhelyi, majd hozzátette:

„Muszáj bírnom a munkát. Elszántan életpárti vagyok, maradtam és le­szek. A családom a körülményekhez képest meglehetősen jól viseli a történteket. Én viszont reszketek a pici lányomért! Azt pontosan nem tudja, hogy mi a baj, hiszen ahhoz még kicsi, öt és fél éves, de azt érzi, hogy valami baj van. Minden áldott nap ír nekem levelet: apa, apa, apa, Sári. És mellette sok rajz. Intelligens, érzékeny kislány, megérzi, hogy valami történik. Ezekkel a szép rajzokkal biztat, azt mondja, ezek segítenek nekem a gyógyulásban.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában