kívül-belül jól érzi magát

2018.11.09. 18:18

Nacsa Olivér: másik ember lettem

A humorista hat éve döntött a teljes életmódváltás mellett, de azt maga sem sejtette, mekkora változásokat hoz mindez az életébe.

Budapest, 2013. április 3. Nacsa Olivér humorista az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

A humorista a Hot! magazinnak őszintén mesélt többek között az elmúlt évek nehézségeiről, a legszebb időszakokról és arról is, hogy miként tervezi a jövőt a párjával. Olivér hat évvel ezelőtt döntött úgy, hogy felhagy az addigi életvitelével, és sokkal tudatosabb, egészségesebb mederbe tereli. Maga sem gondolta, hogy a sportnak és a helyes táplálkozásnak köszönhetően – mindössze pár hónap leforgása alatt – egy egészen új embert lát majd viszont a tükörben. Összesen húsz kilótól szabadult meg – ami önmagában is elképesztő eredmény –, de ami még fontosabb: a külső változás a magáról alkotott képet is átformálta.

„Eleinte volt egy kis zavar a fejemben, hiszen ez az életmódváltás óriási siker volt az életemben,

végre tudtam azonosulni a tükörképemmel, ezzel szemben a közönség, a rajongók nem teljesen értették, hova tűnt a már jól ismert duci humorista”

 

– kezdte a híresség a HOT! magazinnak.

Némi időbe telt, mire Olivérnek sikerült megértetnie az emberekkel, hogy csak a külső új – a humor és ő maga a régi. Bár kétség sem fér hozzá, sokkal magabiztosabbá vált a színpadon és az életben is.

„Elmúltak bizonyos gátlások, amitől, mondanom sem kell, minden könnyebb lett. Megnőtt az önbizalmam, és nem túlzás, másik ember lettem. Visszagondolva, ez új kapukat nyitott meg: bátrabb, merészebb húzásokat hoz az, aki belül kiegyensúlyozott. Velem legalábbis így volt. Nagy valószínűséggel részben emiatt is kezdtem az üzleti élet felé kacsingatni, és mertem belevágni a fejszémet például egy olyan nagyszabású rendezvény létrehozásába, mint a Budavári Palotakoncertek.”

Noha a fogyás olyan hatással volt rá, mintha kicserélték volna, a humorista idővel belátta, hogy túlzásba esett; ha hosszú távon meg akarja őrizni ezt az új életformát, nem szabad ennyire szigorúnak lennie magával.

„Csúnyán fogalmazva, túlfogytam. Ezt belátva, szándékosan annyit szedtem vissza, amitől egészséges formát kaptam. Ráadásul szeretem a hasamat, imádok jókat enni, a gasztronómia világában tökéletesen kiismerem magam, kifogyhatatlan ötleteim vannak, hogy a kedvesemmel hol költsünk el egy jó vacsorát. A hedonizmusomat pedig az edzéssel kompenzálom.”

A magánélete és a karrierje is sínen van, és tudatosan dolgozik azért, hogy ez így is maradjon. De mindezt már nem csak magáért teszi: a szerelmével, Barbival közös jövőt tervez, szeretnének családot alapítani. Olivér elárulta, hogy a negyvenedik születésnapját már szívesen töltené férjként, édesapaként. Addig még tíz hónap van hátra, így akár teljesülhet is az álma.

„Hiszek a család és a házasság intézményében. Bevallom őszintén, nagyon szeretném, ha a negyvenedik születésnapomon már férj és feleség lennénk a Barbival. Mint ahogy azt is – feltéve, ha Isten is úgy akarja –, hogy addigra már egy családdá bővüljünk. Hogy ez negyvenéves koromig sikerül-e, azt nem tudom. Van, amivel az ember tud számolni, és van, amivel nem; ez inkább egyfajta vágyakozás, hogy milyen szép is lenne. Amivel most tudok tervezni, hogy az életemben legyen stabilitás, biztonság, és legfőképpen – ami már meg is van –, hogy legyen egy ilyen csodálatos társ mellettem, akivel mindennap azt érzem, hogy kiforgatom a világot a sarkaiból” – mesélte Tatár Csilla vlogjában.

Humorral tarolnak

A Bagi–Nacsa páros több mint húsz éve áll a színpadon, amiért nem győznek elég hálásak lenni. Iván és Olivér eleinte maguk sem hitték, hogy ennyire sikeres lesz a formációjuk. A humoristák 1995-ben egy házibuliban találtak egymásra, és már az első perctől egy hullámhosszon voltak, így egyenes út vezetett az ismertséghez.

Borítókép: MTVA / Zih Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában