Bulvár-celeb

2021.03.25. 16:15

A betegségéről beszélt Szily Nóra

Szily Nóra is elkapta a koronavírust. A kritikus napokon már túl van, de még mindig nem érzi jó magát.

A műsorvezető a napokban a Facebookon árulta el, hogy megfertőződött, és nehéz napok vannak a háta mögött. A Borsnak mesélt arról, hogyan gyötörte meg a betegség.

„Először egyre nehezebben tudtam levegőt venni, majd annyira fulladoztam, hogy ki kellett rohannom a házból a levegőre abban reménykedve, hogy ott könnyebben jutok oxigénhez.

Közben a lázam felszökött, amit öt napig tartó, elképesztő köhögés és rosszullét követett. Folyamatosan rázott a hideg, és az éjszakákat csak félig ülve tudtam eltölteni.

Annyira köhögtem, a fiam többször is ki akarta hívni a mentőket, de nem engedtem” – mesélte.

A műsorvezető már nagyon szeretne újra dolgozni és úgy élni az életét, mint a vírus előtt
Fotó: Origo / Polyák Attila

 

„Nagy dózisban kezdtem el vitaminokat és gyulladáscsökkentőket szedni, ami egy picit segített, de ha kimentem valamiért a konyhába, utána azonnal le kellett feküdnöm legalább 20 percre. Nagyon vágynék már arra, hogy tegyem a dolgom, de fizikailag gyenge vagyok még. A levertség, és időnként a szapora szívdobogás nagyon meg tud ijeszteni. Mivel az elején már elég komoly tüneteim voltak, remélem, hogy a nehezén túl vagyok” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában