Bulvár-celeb

2021.06.09. 07:20

Mi történhetett? Szakított párjával az Exatlon kihívója

Az Exatlont megnyerte, de a magánélete nem alakult a legszerencsésebben Szente Grétinek.

Forrás: TV2

Szente Gréta emelhette a magasba a TV2-n látható Exatlon Hungary legjobb női versenyzőjének járó trófeát. A fiatal sportoló saját bevallása szerint jóval magabiztosabb és határozottabb lett a műsornak köszönhetően, bár az is igaz, hogy a verseny során rengeteget sírt, többször is elöntötték az érzelmek.

Bár Gréta az Exatlonban jött, látott és győzött, a magánélete nem alakult kifejezetten szerencsésen. Már a verseny során hírbe hozták egyik versenytársával, Kővári Viktorral, aki szintén a Kihívók csapatát erősítette.

Gréti a Ripostnak elárulta, hogy a párkapcsolata véget ért, ám ehhez semmi köze Viktornak.

„Már nem vagyunk együtt, jelenleg szingli vagyok”

– fogalmazott.

Fotó: TV2

„Viktorral csak barátok voltunk, sőt, azok is maradtunk mind a mai napig. Sajnálom, hogy a tévéből esetleg úgy tűnhetett, több is van köztünk. Nagyon jól el tudtam vele beszélgetni mindenről, de ez minden” – mondta határozottan Gréta, aki az Exatlon hatására rengeteg üzenetet kap, udvarolni is próbálnak neki, de a fokozott érdeklődéshez még nem szokott hozzá.

„Tény, hogy megnőtt a követőtáborom, méghozzá elég jelentősen. Ezt szeretném is meglovagolni a közeljövőben, de arra nagyon odafigyelek, hogy csak értékes tartalmakat tegyek közzé” – árulta el a Ripostnak Gréti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában