Bulvár-celeb

2021.10.23. 07:00

Borzalmas tragédia! Egyszerre vesztette el lányát és unokáját a nagymama (videó)

A Fadd közelében történt baleset után már senkije sem maradt az idős asszonynak. Megtörten beszélt az érthetetlen tragédiáról.

Egy 43 éves nő és gyereke szerdán délelőtt haltak meg egy brutális karambolban Faddnál. A gyászoló édesanya és egyben nagymama könnyeivel küzdve beszélt elvesztésükről – írja a Ripost.

„Csak annyi erőm legyen, hogy eltemessem őket” – ezt mondta zokogva a Tényeknek az asszony. Lányát és unokáját egyszerre veszítette el, amikor Fadd közelében hatalmas sebességgel egy fának csapódtak autójukkal.

A sofőr, a 43 éves édesanya beszorult a roncsba, 16 éves lánya, Kíra pedig kirepült a kocsiból. A gyászoló idős asszonynak a tragédia után senkije sem maradt, már az összes családtagja meghalt.

A TV2 híradójának információi szerint anya és lánya Gerjenbe tartottak, ahol egy ebédre voltak hivatalosak. Az anya az utolsó pillanatig próbált ellenkormányozni, de az autó nekicsapódott a fának.

Mécsesek égnek a szekszárdi szépségszalon előtt, ahol Csilla dolgozott. Kollégája megtörten árulta el, hogy kislánya is kozmetikus szeretett volna lenni.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik