Bulvár-celeb

2021.10.03. 17:40

Epres Panni szomorú vallomása: elárulta, hogy bánnak vele férje, Benedek Tibor elvesztése óta

Az egész országot hatalmas veszteség érte, amikor elhunyt a legendás vízilabdázó, Benedik Tibor. Az olimpiai aranyérmes sportoló felesége, Epres Panni majdnem egy év után beszélt először fájdalmáról, és arról, hogyan változott meg az élete szerelme elvesztése után.

Forrás: Bors

Epres Panni erős nőnek tartja magát, aki Benedek Tibor halála óta mindent megtesz, hogy gyermekeik boldogok legyenek – írja a Bors.

Olyan erőt gyűjtöttem az elmúlt 30 évben, vagy az elmúlt 20 évben, mióta Tibort ismerem, hogy ez bármeddig kitart.

Nyilván ha az ember mellett áll egy férfi, és egy olyan férfi, aki mellettem állt, az maximális biztonságot nyújt, és támogat mindenben. Ennek is sok aspektusa van, hogy kiment mögülem ez a védelem, és a férfiak elkezdtek másképp bánni velem, ez még egy hosszabb téma.

Epres Panni a Glamour főszerkesztőjének élő videó beszélgetésében kifejtette, mire is gondol.

– A basáskodó szó jutott az eszembe… Szerencsére kevesebb van ebből, először az jutott eszembehogy apáskodóak, de az kicsit túl kedves. Ezért inkább a basáskodó szó jutott eszembe.

Kioktató és basáskodó, ebben a szóban benne van, hogy vigyáznak rám, segítenek, vagy legalábbis felajánlják, de van benne lekezelés...

 

View this post on Instagram

 

 

Címkék#Epres Panni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában