Nehéz pillanatok

2021.12.02. 17:50

Életmentő műtétet kellett végrehajtani Erdei Zsolt kislányán

Az egykori élsportoló a koraszülöttek világnapja kapcsán idézte fel, hogy mit élt át akkor, amikor gyermekei – Gréti és Vilmos – a vártnál korábban látták meg a napvilágot.

Még ma is összefacsarodik Erdei Zsolt szíve, amikor fel kell idéznie, hogy gyermekeinek – Grétinek és Vilmosnak – milyen nehezen teltek életük első hónapjai – írja a Bors.

Természetes, hogy a szülő aggódik, amikor tudja, hogy gyermek érkezik a családba. Ugyanúgy aggódtam az anyukáért, mint a gyerek egészségéért, hogy minden rendben menjen. Sajnos nálunk adódtak komplikációk.

– mondta a 95.8 Sláger FM-en az egykori ökölvívó, akinek két gyermeke korábban érkezett a vártnál.

„Gréti esetében életmentő műtétet kellett végrehajtani, a 27.hétre érkezett 920 grammal. Mikor megláttam az inkubátorban, majdnem szívinfarktust kaptam. A gépek hangja, ahogy a kis testéből kilógtak a csövek... Szörnyű volt így látni. 63 napot töltött a kórházban, ahol mindvégig mellette voltunk. Amikor már lehetőség volt rá, fogtuk a kis kezét, beszéltünk hozzá, sőt még énekeltem is neki. Biztos vagyok benne, hogy érezte, hogy ott vagyunk vele” – idézte fel a kezdeteket Erdei Zsolt, akinek fia születésekor sem ment minden zökkenőmentesen.

Vilmos a 29. hétre született meg, 14810 grammal. Hat hétig voltunk vele kórházban. Szerencsére végül minden jóra fordult és stramm gyerek lett mindkettőből.

– áradozott gyermekeiről Erdei Zsolt a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában