Folytatódik

2022.01.30. 13:05

Sokkoló vallomás: Árpa Attila őszintén beszélt a drogügyéről

A színész-rendező szerint egész egyszerűen boszorkányüldözés, ami ellene folyik.

Az ügyészségnél is jobban várja Árpa Attila, hogy végre tárgyalni kezdjék a 2019 tavaszán kirobbant drogügyét. A Dancing with the Stars második évadának finalistája szerda reggel a Mokkában mesélt a kialakult helyzetről, és biztos volt abban, hogy sikerül majd tisztáznia magát - írja a Bors.

Árpa szerint egyes rosszakarói heteken, sőt, hónapokon át megfigyelték őt, ám azóta is döbbenten áll a történtek előtt, hiszen állítása szerint a rendőrök sem nála, sem öt vendégénél nem találtak drogot, amikor 2019 márciusában razziát tartottak a házában. 

A színész-rendező elmondta, a vendégeinél is házkutatást tartottak akkor, az ügy pedig egy úgynevezett előtárgyalással folytatódik, amelyen nagyon sok fontos részlet napvilágot lát majd.

 

A vádirat szerint egy 33 éves férfi 2017-től kokainnal és extasy-val kereskedett Budapesten. Rendszeres kokainvásárlója volt egy 49 éves férfi, aki 2018-tól saját magának és a baráti-ismerősi összejöveteleire meghívottaknak felkínálásra vásárolt a kábítószerből, így azt forgalomba hozta. Ez az akkor 49 éves férfi lehet Árpa Attila.

Borítókép: TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában