Bulvár-celeb

2023.06.29. 05:00

Függőségeiről vallott Kozsó, teljesen kiakasztotta a rajongóit

Az énekes egészen extrém részleteket árult el az életéről, ezzel magára szabadítva a kommentelőket.

MW

Forrás: Youtube

Kozso, a többszörös arany- és platinalemezes énekes, zeneszerző, szövegíró és producer a Palikék Világában meglepő őszinteséggel beszélt a terveiről, a múltjáról, és arról is, hogy hogyan tudja megőrizni folyamatosan a pozitív életszemléletét. Elmondta azt is, hogy két agyvérzést és egy súlyos autóbalesetet is átélt, amely után újra tanult beszélni és járni is - derül ki a Ripost cikkéből.

A zenész éppen fülig szerelmes, hat közös gyermeket is tervez párjával. Emellett bevallotta azt is, hogy függő…

Fotó: Huszár Márk / Forrás: Heves Megyei Hírlap

Függő vagyok nagyon mindenben, nem csak a szexben, abnormális... de csak így működik, mert energiaközpont van bennem, és a páromban is…

– mondta Kozso, akiről tudni lehet, hogy a végletek embere, a spiritualitás is közel áll hozzá. Kiderült, hogy van egy 9 éves unokája, akivel nem ápol közeli kapcsolatot, hiszen rengeteget utazik, és az idővel is mindig hadilábon áll.

A kocsiban is, amikor piros a lámpa, dalt szerzek, vagy festek egy képet, a hat gyereknek is megtaláltam már a hivatását: az egyikük gitáros, lesz, másikuk festőművész, énekes, és így tovább...viszik tovább az örökséget

 – mesélte a zenész, majd rögtön más témára váltott.

Fotó: Nagy Zoltán / Forrás: Metropol

Kozso az interjú közben egy pillanatra sem maradt nyugodt, nem tudni, a többszöri agyvérzés maradványaképpen, de a szavakat sem találta, és gyakran összefüggéstelenül beszélt. 

Azzal  valószínűleg nem számolt, hogy ha ennyire megnyílik az életével kacsolatosan, teret enged a közönség véleményének, ami nem mindig hízelgő...

Nem gyengén energiavámpír, az ‘egy szavát nem hiszem‘ ember tökéletes prototípusa. 12 percig bírtam. Megnyugodtam azért, hogy a jó öreg delfin sem maradhatott ki.

"Nem véletlen, hogy a nagy mesemondók mind férfiak voltak" — írta viccelődve egy másik kommentelő.

"5 percet bírtam nézni ebből az adásból. Össze vissza halandzsál."

"Nem ez az első beszélgetés amit megnéztem, de követhetetlen. Jobbulást!" - írta valaki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában