Bulvár-celeb

2023.06.20. 06:30

Meghökkentő dologba vág bele Suhajda Szilárd özvegye

Elhunyt férje közösségi oldalán árulta el a tervét.

MW

Forrás: beol.hu

Fotó: Lehoczky Péter

A májusban a Mount Everesten elhunyt Suhajda Szilárd özvegye, Legindi Tímea férje Facebook-oldalán üzent a követőinek. Azt tervezi, hogy könyvet adnak ki az eltűnt hegymászó írásaiból, naplóbejegyzéseiből. Mint írja, a férje is arra készült, hogy papíra vetett gondolatai színvonalas könyv formájában jelenjenek meg – írja a Bors.

Tímea hozzátette: feladatának érzi, hogy továbbvigye Szilárdnak ezt a tervét.

Suhajda Szilárd özvegye a megemlékezésen
Fotó: Ladóczki Balázs / Forrás: Origo

„Szilárd már tevékenyen nem fog tudni részt venni az általa már elkezdett könyv befejezésében, de mivel minden szellemi termékének örökösei mi vagyunk Somával, ezért feladatomnak érzem azt, hogy én ezt megtegyem. 

Nem ma, nem holnap, de nem is annyira a távoli jövőben mindenképpen sort fogok erre keríteni: Szilárd és az ő méltó emléke megérdemli ezt. Megérdemli, nagyon is! 

Talán túlzás nélkül kijelenthetem, hogy én ismertem a világon a legjobban, ezért egy olyan, minden értelemben »szilárdos« könyvet szeretnék létrehozni, amely hűen tükrözi az ő csodálatos személyiségét”

– írta a gyászoló özvegy.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában