Bulvár-celeb

2023.06.21. 08:50

Nem csoda, hogy kiakadt: gusztustalan megjegyzésekkel bombázzák Molnár Anikót

Egyre inkább csalódik a férfiakban.

MW

Forrás: Instagram

Molnár Anikó a Mokka vendégeként erotikus oldalának népszerűségéről és az oda érkező durva ajánlatokról mesélt. A modell jelenleg egyáltalán nem hajszolja a szerelmet, jól érzi magát úgy, ahogy van. 

Mostanában pedig házassági ajánlatokkal bombázzák fiatal férfiak, sőt, akadnak olyanok is, akik pénzért cserébe szexuális szolgáltatást vennének tőle igénybe.

Az előbbit korainak, az utóbbit pedig illetlennek véli. Úgy gondolja, ma már nem tudnak bókolni a férfiak, nem igazán tudják, hogy egy nőnek mire is van szüksége valójában.

Forrás: TV2

Sajnos elfelejtették ezt már. Szerintem egy nőnek sokkal fontosabb, vagy sokkal többet jelent egy szál virág odatűzve a kocsijára vagy a kapura, vagy tök mindegy… futárral. Nem kell 70 darab rózsából egy csokor, mert nem az a fontos, hanem a gesztus, hogy gondoltak rám

– magyarázta a modell.

Anikó már 20 éve kapja a keresetlen beszólásokat és a kiábrándítóbbnál kiábrándítóbb ajánlatokat. Mégis úgy érzi, a nemrégiben indult, egyre sikeresebb erotikus oldala miatt mindenféle gusztustalan megjegyzésre felhatalmazva érzik magukat a férfiak.

A modell nem adja fel a reményt, ám egy biztos, jövőbeli választottjának számos kritériumnak meg kell felelnie majd – derül ki a Tények.hu videójából. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában