Botrány

2023.08.10. 17:50

Krausz Gábor elárulta, miért válnak

Krausz Gábor és Tóth Gabi hat csodás év után elválnak, a hírt a napokban jelentették be. A sztárséf azóta el is költözött otthonról.

Forrás: Origo

Kora tavasszal érkeztek az első hírek arról, hogy végre révbe ért Tóth Gabi és Krausz Gábor élete, megvették az első közös házukat, melyet a saját ízlésük szerint újítottak fel. A házaspárnak nagy tervei voltak, egy állandó és nyugalmas otthont akartak biztosítani a közös kislányuknak, Hannarózának, akit nagyon megviselt az a pár hónap, amíg dobozok közt éltek – írja a Bors. 

Krausz és Tóth Gabi is többször posztolt a közösségi oldalain a felújítás alatt, gyermeki lelkesedéssel vették birtokba a házukat, amelyben felfedeztek és belaktak minden rejtett sarkot. Úgy festett, hogy tökéletes a harmónia közöttük, boldognak látszódtak. Olyan felszabadultnak, amelyet nem lehet eljátszani, ez szívből és mélyről jövő boldogság volt. Aztán történt valami...

A váratlan szakítás nagyon meglepte a rajongókat is. Bár az Instagram-oldalaikon letiltották a hozzászólásokat, a Facebookon nem tették meg ezt a lépést, így ott érkeznek a vélemények azóta is a döntésükkel kapcsolatban. Sok hazai sztár, ismerős jelent meg a bejegyzések alatt, akik együttérzésüket fejezték ki a történtekkel kapcsolatban.

A felek egyelőre nem beszélnek a miértekről. A szerdán délután kiadott hivatalos és szűkszavú közleményükön kívül semmit sem mondanak. Nyilván időre van szükségük, hogy megemésszék a velük történteket, lehiggadjanak és valamennyire fel tudják dolgozni ezt az őrült nagy változást. Az életük szinte egyik percről a másikra omlott össze, nyilvánvaló, hogy még sokkhatás alatt vannak. A közös álomotthon melege is elillant... A Bors információi szerint 

Krausz Gábor fogta a bőröndjeit, és otthagyott csapot-papot az új házban. Hiába volt szerelmes az álomotthonába, 

a hírek szerint azt szerette volna, ha a kislánya a biztonságos, megszokott környezetében marad, ezért ment el ő és hagyta ott Gabit a gyermekkel.

Bennfentesek szerint azonban nem is titkolja, mi vezetett eddig. Úriember módjára hallgat, de egy apró megjegyzése mindent elmondott helyette is. 

„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra” – írta Krausz Gábor abban a bejegyzésben, amiben közölte a szakításuk hírét.

Krausz Gábor sorai között sokan felfigyeltek a „fricska” szóra, ami nem lehet véletlen. Így hívják azt a táncegyüttest, amellyel Tóth Gabi együtt dolgozik, velük volt egy hosszú turnén is Erdélyben, így sokak szerint a férj ugyan nem mondta ki, de mégis elárulta, hogy a Fricska együttes egyik táncosa lehet a válóok. 

Egyszer minden kiderül...

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában