Bulvár-celeb

2023.08.30. 17:50

Megmutatta álomotthonát Király Linda

Ez az első saját lakása, amit a saját ízlése szerint rendezett be.

Forrás: Bors

Király Linda a Mokka szerda reggeli adásában végre bepillantást engedett ékszerdobozra emlékeztető gyönyörű lakásába, ahol a világos színek dominálnak. Mivel imád főzni, így a legfontosabb a tágas konyha kialakítása volt, ami egybe van nyitva az étkezővel, így a házigazda kedvére beszélgethet a barátaival, miközben készíti a finomabbnál finomabb falatokat. Ez az énekesnő első lakása Magyarországon, a felújítást azonban pont a koronavírus járvány idején kezdte, így sokszor előfordult, hogy egyes alapanyagokra akár hónapokat kellett várnia, de végre-valahára összeállt a kép, noha még így sem teljes a végeredmény.

Sok apróság akad még, ami által valódi otthonná alakul majd az ingatlan, de az énekesnő úgy érzi, most ideje szusszannia egyet és picit később újult erővel belevágni ebbe a projektbe, addig pedig rengeteg dolga akad még munka fronton is számára.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában