Bulvár-celeb

2023.10.25. 05:50

Marics Peti közös fotóval erősítette meg a pletykát: újra együtt vannak

Igazi örömhír ez a rajongóknak.

MW

Marics Peti közös képpel erősítette meg a pletykát

Forrás: Unger Tamás / Vas Népe

A Valmar beírta magát a magyar könnyűzenei történelembe. A Marics Peti és Valkusz Milán által alkotott csapat folyamatosan jelenteti meg a jobbnál jobb slágereket, amelyek olyannyira fülbemászók, hogy az egész ország azokat dúdolja. A rajongók azonban kissé aggódtak Marics Peti miatt – írja a Bors.

Az együttes hatalmas sikerének egyik titka az lehet, hogy a fiúk, Peti és Milán szinte minden idejüket együtt töltik, és így tulajdonképpen akkor is tudnak gondolkodni az újabbnál újabb ötleteken, amikor nem is az a szándék.

Marics Peti és Valkusz Milán számára nincs pihenés, folyamatosan dolgoznak, hogy kielégítsék a rajongói igényeket. A követők nagyon megrémültek, amikor Peti bejelentette, hogy szerepet vállal a Dancing With The Stars műsorában. Sokan tartottak attól, hogy a táncos műsor miatt háttérbe szorul a zenélés, azonban Peti mindenkit megnyugtatott, hogy újra együtt dolgozik Valkusz Milánnal, ugyanis új klipet forgattak, ami a mai napon fog megjelenni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában