Bulvár-celeb

2023.11.14. 14:25

Baleset a Nemzetiben: ezt mondja a sérültekről Bodrogi Gyula

A nemzet színészének első dolga lesz, hogy meglátogassa Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót.

Bodrogi Gyula

Forrás: MTVA

Fotó: Horváth Péter Gyula

Bodrogi Gyulát nagyon mélyen érintette, hogy két nemzetis kollégája, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó súlyos balesetet szenvedett péntek este, a Rómeó és Júlia előadása közben. Úgy tudni, Horváth Lajos Ottó tartotta kolléganőjét egy kis erkélyen, a színész azonban váratlanul megszédült. Mindketten átestek a korláton, majd a színpad deszkáira zuhantak négy méter magasból. Mindez a kulisszák határán történt, a művészek a vastraverzekkel felépített díszlet felső emeletéről estek le. Az előadást azonnal félbeszakították, a két színészt kórházba szállították.

Színházi forrásokból azt lehet tudni, hogy a Júliát alakító Szász Júlia szenvedett súlyosabb sérüléseket, többek között lábszárcsonttörést, kollégáját, Horváth Lajos Ottót pedig súlyos ujjsérülésekkel látták el. Mindkettejük felépülése hónapokig tarthat.

„Szeretetből nem lesz hiány sem az én, sem a színház részéről”

– Még nyomoznom kell, hogy melyik intézményben kezelik őket, de amint megtudom, sietek be hozzájuk. Persze azért előtte megpróbálok odatelefonálni, hogy megkérdezzem, mit vigyek, mire lenne szükségük. Szeretetből nem lesz hiány, az biztos, sem az én, sem a színház részéről. 

Egy emberként szurkolunk nekik. A Jóisten segítségével kérem, hogy minél hamarabb gyógyuljanak meg és térjenek vissza hozzánk a világot jelentő deszkákra. Ehhez azonban jókora szerencsére is szükségük van 

– mondta a Borsnak Bodrogi, akivel hosszú pályája során előfordult, hogy elesett a színpadon, de szerencsére ennél súlyosabb baleset nem történt vele munka közben.

– Egy ilyen eset után természetesen a felépülés lelki része is nagyon fontos, de először meg kell várnunk, hogy fizikailag jobban legyenek, megerősödjenek – összegezte tapasztalatait a 89 éves, Nemzet Színésze címmel kitüntetett művész.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában