Bulvár-celeb

2024.01.26. 20:25

Hihetetlen hír terjed Krausz Gáborról és Mikes Annáról

Ne dőljön be neki, nem sok valóságalapja van.

MW

Fotó: Szabolcs László / Bors

Krausz Gábor és Mikes Anna románcát az egész ország végig kísérhette.

A sztárséf és a gyönyörű táncosnő a Dancing with the Stars próbái alatt szerettek egymásba, miután kiderült, Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága tönkre ment.

Bár a nézők már a műsorok alatt is gyanakodtak, hogy Gábor és Anna között több lehet, mint barátság, a szerelmesek sokáig titkolták kapcsolatukat, Krausz Gábor később azt mondta, ez azért volt, mert akkor még csak ismerkedési fázisban voltak. Végül egy étteremből posztoltak először közösen.

Azóta viszont már senki előtt nem titok, hogy együtt vannak, Anna Gábor gyermekével is találkozott már, sőt Tóth Gabival és új párjával négyesben is randiztak.

Krausz Gáborék kapcsolata persze nem csak a rajongókat vonzza, a Bors kiszúrta, hogy egy internetes oldal éppen egy róluk szóló álhírrel próbál több kattintást generálni. 

A hír szerint ugyanis Mikes Anna máris várandós. Természetesen a hírnek nincs valóságalapja, így innen is figyelmeztetünk mindenkit, hogy ne dőljön be neki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában