Bulvár-celeb

2021.09.08. 12:57

Megszólalt a halott fiú édesanyja – „Gábor azt mondta, maradjak ki ebből, mert azzal csak neki ártok...”

Hétfőn reggel nem szállt fel a Baktalórántházára tartó buszra a Vaján élő, tizenhat esztendős T. Gábor. Édesanyja az egyik közösségi oldalon ezt írta hétfőn délelőtt: „Eltűnt a fiam! Utoljára fél nyolckor látták itt Vaján. Reggel elindult, hogy iskolába megy, de fel se szállt a buszra”.

Forrás: szon.hu

A fiút kedden megtalálták, de sajnos már nem élt. A rendőrség ügyelete akkor azt mondta lapunknak, hogy az esetet közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják, idegenkezűségre utaló körülményt nem találtak – írja a szon.hu.

T. Gábor édesanyja, Lovas Edina szerint fiának az iskolában problémái voltak az osztálytársaival, aki folyamatosan piszkálták, cikizték, őt, volt olyan kijelentése, hogy inkább a halál mint az iskola.

– Nem tudom elfogadni, ami történt… – mondta a szon.hu hírportálnak elcsukló hangon a gyászoló édesanya. Lovas Edina nem érti, hogy lehet az, hogy fiatal gyerekek abban lelik az örömüket, hogy más valakit gúnyolnak.

– Gábor nagyon csendes típus volt, soha nem szólt vissza senkinek, semmiért sem ellenkezett. Az iskolakezdés előtt egy héttel vettem észre rajta, hogy valami nincs rendben, mert szorongott és gyomoridege volt. Az évnyitó előtt tudtam csak meg, hogy az osztálytársai már jó ideje szekálják, csúfolják őt.

Ekkor leültem vele beszélgetni, és megkérdeztem, hogy eddig miért nem szólt nekem a történtekről. Erre ő azt mondta, hogy azért, mert megfenyegették őt azzal a többiek, hogy „beletaposnak a szájába”… – emlékezett vissza a történtekre Lovas Edina.

 

 

– Ezek után azonnal beszélni akartam az osztályfőnökkel, de Gábor azt mondta, hogy majd beszél vele ő, én maradjak ki ebből, mert azzal csak neki ártok

– folytatta az édesanya. Hozzátette, a múlt pénteken a fia úgy jött haza, hogy beszélt a dolgokról az osztályfőnökkel.

– Abban maradtunk, hogy ha hétfőn is folytatódik a gúnyolódás, akkor én magam megyek be és beszélek az osztályfőnökkel és az osztálytársakkal. Így utólag azt gondolom, hogy pénteken, vagy a hétvégén megfenyegethették a fiamat, és emiatt nem mert bemenni hétfőn az iskolába…

Az elhunyt vajai fiatalember édesanyjától, Lovas Edinától megtudtuk, hogy Gáborra a nevelőapja talált rá, valahol a Tulipán utca környékén.

– Gábor öccse, Patrik nyolcadikos, ő is abba a baktai középiskolába szeretett volna jelentkezni, mint ahová a bátyja járt, de a történtek után letett erről. A húga, az öt éves Zsófi azóta is kérdezgeti, hogy hol van Gábor, de neki csak annyit mondtunk, hogy elment…

A gyászoló édesanya portálunknak azt mondta, a tanárokra nem neheztel, az osztályfőnökkel beszélt is a tragikus eset óta.

– Nem haragszom az iskolára, az igazgatóra vagy a tanárokra, azt viszont soha nem fogom épp ésszel megérteni, miért kell bántani, még ha csak verbálisan is, a gyengébbet, az olyanokat, akik nem tudják vagy nem akarják megvédeni magukat…

– tette fel a kérdést a kedden elhunyt vajai fiú édesanyja.

 

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában