Krimi

2023.05.04. 05:05

Kiszakadt a teherautó kereke – videóra vették

Miskolcon történt a szerencsétlen eset.

Forrás: BpiAutósok.hu

A videófelvételen az látszik, hogy az eset Miskolcon, a Szentpéteri kapuban, a 26-os úton, a megyei kórház közelében történt.

„Egy platós teherautó mögött haladtam, amikor arra lettem figyelmes, hogy az egyik hátsó kereke konkrétan kiesik az autó alól. A kerék először lendületből elindult a párhuzamos sáv felé, ahol én is haladtam, majd jobbra az út széle felé vette az irányt. Csak a szerencsén múlt, hogy nem lett nagyobb baleset mert jobbra járda van az út mellett, a szembesávban pedig közlekedők voltak” – tudta meg a BpiAutósok.hu a kamera tulajdonosától. Megfigyelhető, hogy a kerék kiesése után a teherautó egész bal oldala lejjebb ereszkedett. Kész csoda, hogy a sofőrnek sem esett baja!

A weboldal szerkesztői szerint ez nem egyedi eset, hiszen két évvel ezelőtt a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Fegyvernek térségében a 4-es úton történt hasonló, de annak baleset lett a vége – írja a boon.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában