Krimi

2023.06.27. 21:00

Bedrogozva menekült a rendőrök elől egy férfi, videóra vették

Négy utas, köztük egy gyerek volt az ámokfutó kocsijában.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Bennian

Egy szombathelyi férfi bedrogozva menekült a rendőrök elől Zalaegerszegen. Korábban már a vezetéstől is eltiltották. Közben többször is a forgalommal szemben hajtott és piros lámpákon ment át. Mindezt úgy tette, hogy 4 utas volt a kocsiban, köztük egy gyerek is - írja az ugyeszseg.hu.

A 33 éves férfi 2021 júliusában száguldozott és mivel többször szabálytalanul váltott sávot, a mögötte lévő rendőrök igazoltatni akarták, de a férfi nem állt meg, inkább megpróbált elmenekülni, miközben többször átment a piroson és szembe hajtott a forgalommal. 

 

Több sofőr is csak hirtelen fékezéssel, megállással tudta elkerülnie az ütközést.

 

A férfi 25 percen keresztül menekült a rendőrök elől, végül kijött a Zalaegerszegről Keszthely felé tartó 76-os úton. Zalaköszvényesnél közel 130-al hajtott, amikor a rendőröknek sikerült megállítaniuk. 

Az ügyészség eltiltás hatálya alatti vezetés, bódult állapotban vezetés, kábítószer birtoklása és közúti veszélyeztetés miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában