Krimi

2023.07.02. 12:13

Döbbenetes részletek: agyonverte feleségét és megfojtotta 2,5 éves kislányát az albertirsai katona

Őrizetbe vették azt az albertirsai férfit, aki szombaton telefonált a rendőrségre azzal, hogy megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg - közölte a rendőrség a honlapján vasárnap délelőtt.

MW

Órákig helyszíneltek a rendőrök

Forrás: Police.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, szörnyű családi tragédia történt július 1-én a Pest vármegyei Albertirsán:  egy 35 éves férfi végzett egy nővel és egy kislánnyal, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott rendőrök egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak a házban.

Az albertirsai ház, ahol a tragédia történt
Fotó: Lakatos Péter / Forrás: MTI

A férfi különös brutalitással végzett a családjával, az anyukát, Andreát egy vascsővel verte agyon, majd a két és fél éves kisgyermeket megfojtotta. A férfi ellen távoltartási végzés volt érvényben, amit a megölt nő húga is megerősített - írja a Bors cikkében. 

A lap emellett azt is kiderítette, hogy még egy közös, 10 éves gyermeke is van az áldozatnak és gyilkosának, Őt is az anyuka nevelte, de a mészárlás napján nem tartózkodott a házban.

A rendőrség friss közleményében a következőket tudatta: a férfit kórházba vitték, könnyű sérüléseit ellátták, majd kihallgatásra vitték. A nyomozók azzal gyanúsítják, hogy 2023. június 30-án, késő este megölte 33 éves feleségét és 2,5 éves, közös kislányukat.

Forrás: Police.hu

Az apa, N. Arnold nem tett vallomást. 

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett férfi ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában