Krimi

2023.08.27. 16:22

Sokkoló fordulat a budai kettős öngyilkosság ügyében

Az idős pár egyik tagja életben maradt.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: Ocskay Márk

István és Erika együtt szerettek volna meghalni, de nem sikerült. Most Istvánnak kell felelnie felesége haláláért – írja a Metropol. Az idős férfi túlélte az öngyilkossági kísérletet, kórházban ápolják.

Sokkoló fordulat következett be a XI. kerületi Lecke utcában történt kettős öngyilkossági ügyben. Mint arról korábban hírt adtunk, pénteken egy 70 éves asszony és vele egykorú párja öngyilkosságot kísérelt meg otthonában. Szándékukról korábban beszéltek a szomszédoknak is, de senki nem gondolta, hogy tényleg megteszik. 

Ebben a házban történt a tragédia
Fotó: Vaskó Tamás

Most azonban kiderült, hogy a férfi még élt, amikor a mentők megérkeztek. Kórházba szállították, sikerült megmenteni az életét. A rendőrség emberölés ügyében nyomoz.

A Metropol megkereste az Országos Mentőszolgálatot, akik így nyilatkoztak:

Az Ön által említett helyszínre riasztott mentők egy idős férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, egy idős nő esetében sajnos már csak a halálának beálltát tudták megállapítani

– írták. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában