Krimi

2023.10.15. 17:04

Vadásznak a börtönben az angyalföldi gyilkosra

A 35 éves T. Róbert júliusban gyilkolta meg 27 éves barátnőjét a nő XIII. kerületi otthonában. Több napig üldözték a rendőrök, mire sikerült elfogni.

Forrás: Origo

Feltehetően amiatt robbant ki veszekedés köztük, mert Petra megjegyzéseket tett Róbert férfiasságára. A vita hevében a férfi előbb brutálisan megverte, majd halálra késelte a barátnőjét. Nemrég visszavitték a tetthelyre, hogy a bizonyítási eljárás keretében egy bábun mutassa be, pontosan mit tett.

Végigzokogta a helyszíni kihallgatását az angyalföldi gyilkos, akire nagyon vigyáznak a börtönben, mert a rabok is haragszanak rá amiatt, amit a fiatal nővel tett – tudta meg a TV2 Tények. 

Szó szerint kiszemelték maguknak, el akarják kapni, feltehetően azért, hogy bántsák.

Az angyalföldi gyilkost vizsgálta pszichológus és elemorvos is. Bár a szakértői vélemény még nem készült el, saját ügyvédje szerint nem elmebeteg. A férfi védelme arra épül, hogy nem előre kitervelt, hanem hirtelen felindulásból elkövetett emberölés volt az, amit tett és enyhébbnek minősül. Úgy tudni, a férfit a legszigorúbb körülmények között kell őrizni a Venyige utcai börtönben.

Ügyvédje szerint a férfi nem elmebeteg, csak kisiklott az élete és elvesztette a fejét a tragédia napján.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában