Mozdulj Kőszeg!

2023.06.02. 12:33

Testnevelésóra és szkander Erdei Zsolttal Kőszegen - fotók

Remekül sikerült, nagyszerű hangulatban zajlott le a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület által rendezett 5. Mozdulj Kőszeg! elnevezésű program.

Tóth Gábor

Forrás: VN/Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

A hagyományos, jól megszokott módon zajlott le az esemény. Kezdésként Erdei Zsolt korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok vezette le a rendhagyó testnevelésórát - megmozgatva meg több száz, a város Főterére kilátogató óvodást, iskolást. A közös bemelegítést és az ölövívás alapjainak elsajátítását követően kezdetét vette a kocogás a város történelmi utcáin. A fáradalmak kipihenését követően játékos kvíz oldotta a hangulatot - mindenki kapott ajándékot. Akadtak bátor jelentkezők, akik még egy szkandermeccset is bevállaltak a bajnokkal. A program zárásaként "édes befejezés" következett, ugyanis a résztvevők tortával ünnepelték Erdei Zsolt és Dorkó Péter születésnapját.

- Nagyon örülünk neki, hogy az idei évben is rengeteg gyermek választotta a mozgást, bízunk benne, hogy a résztvevők között sok jövőbeli bajnok kap kedvet edzéseink látogatásához! - összegzett Varsányi Áron főszervező, a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!