Koncert

2024.02.22. 20:00

Fergeteges huppogás vár Sopronban az Ocho Macho-val!

Készüljetek, mert hamarosan új dallal készül az Ocho Macho zenekar.

Gáspár Eszter

 

A friss szám címe "Lebegés", amit a tehetséges Doór Mátyás producerrel hoztak össze. De ez még nem minden: a borítót maga a mesterséges intelligencia alkotta a dalszöveg alapján, így garantáltan egyedi és lenyűgöző lett.

A premier napja közel: február 28-án debütál a dal, és azonnal elérhető lesz az Ocho Macho Spotify-csatornáján. Külön jó hír, hogy a vaol.hu olvasói is értesülni fognak az új dal megjelenéséről, hiszen Kirchknopf Gergő a zenekar frontembere itt is megosztja velünk a zenekar legfrissebb dalát.

De addig is, ha igazi hüppögésre vágytok, ne hagyjátok ki a lehetőséget, hogy személyesen találkozzatok a zenekarral! Csatlakozzatok hozzájuk szombaton Sopronban, ahol fergeteges bulival várnak mindenkit, és a már jól megszokott Ocho Macho stílusban garantáltan felejthetetlen élményben lesz részetek!

Ne hagyjátok ki a bulit, és legyetek részesei egy olyan estének, amely a jó hangulatról, a táncról és a zene öröméről szól! Találkozzunk Sopronban, és élvezzük együtt az Ocho Macho zenéjének varázsát!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!