Más úton halad

2024.02.18. 17:00

Tündérszépek 2024: A fotózás minden percét élvezte Fanni

A Tündérszépek 2022-es versenyében az akkor Szombathelyen tanuló Hegyi Fanni bejutott a vasi döntős lányok közé. Tündérszépek 2024 - Felkerestük, mi történt vele.

Horváth László

Hegyi Fanni azt tanácsolja a jelentkező lányoknak, legyenek természetesek!

– Jól vagyok, sűrű volt az elmúlt időszak az életemben – mondta mosolyogva a Tündérszépek 2022-es döntőse Hegyi Fanni. 

Tündérszépek
Tündérszépek - Hegyi Fanni azt tanácsolja a jelentkező lányoknak, legyenek természetesek! 

– Lediplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Szombathelyi Képzési Központjában, dietetikus lettem. Aztán tavaly megvolt az esküvő, férjhez mentem. A szakmámtól kicsit távol kerültem. Már hallgatóként is sokat foglalkoztam a tetoválással, elindítottam saját vállalkozásom, tetoválóművészként dolgozom. Megtudtuk azt is, hogy Fanni egy ideje a fotózással és modellkedéssel is felhagyott. 
– Szép időszak volt az életemben, gyakran gondolok is rá, de most más irányt vett az életem – folytatta. – A Tündérszépek fotózásának minden percét élveztem. Kicsit hiányzik az a miliő. Felmerült bennem, hogy a 2024-es versenyre ismét jelentkezem, aztán úgy döntöttem, átadom a lehetőséget másoknak. Mint ismert, a jelentkezőkről – akik kérik – a Vas Népe fotósai készítik el a bikinis, elegáns, illetve utcai ruhás képeket. Tegnapi számunkban egy sminkmester mondta el jó tanácsait a leendő Tündérszépeknek, most pedig Fanni tette ugyanezt.

– Fontos, hogy a lányok legyenek természetesek, adják önmagukat. Mozogjanak, beszéljenek úgy, ahogy azt a mindennapokban teszik! – ajánlja a most jelentkezőknek Fanni. 

2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-étől jelentkezhetnek a Vas vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Vas vármegye szépségei Győr-Moson-Sopron, valamint Komárom-Esztergom hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!